Online gordijnen kopen of naar de winkel? 5 nuttige tipsOnline gordijnen kopen. Voor sommige mensen is het vanzelfsprekend. Anderen hebben nog twijfels. Kun je als je online gordijnen koopt eigenlijk wel een goed gevoel krijgen over de kleuren, de stof en de kwaliteit? En als je online gordijnen koopt, kun je ze dan op maat krijgen? En hoe zit het met ruilen? Goed dus om alle ins en outs over onze online gordijnen nog eens op een rijtje te zetten met 5 belangrijke tips.

Tip 1: Vraag een stofstaal aan

Gordijn.nl levert maatwerk gordijnen en dan is ruilen natuurlijk niet mogelijk. De gordijnen zijn immers precies voor jou op maat gemaakt en kunnen dus niet meer naar een andere klant. Daarom is het goed om te weten dat je bij ons altijd eerst een of meerdere stofstalen kunt opvragen. Maak daar gebruik van als je twijfelt. We sturen dan gratis en vrijblijvend stofstalen naar je toe. Je krijgt een goed beeld van de kleur en kwaliteit van de stof en kunt ook kijken hoe deze eruit ziet op de plek waar de gordijnen komen te hangen.

Tip 2: Denk na over je wensen bij online gordijnen kopen

Eigenlijk is dat niet alleen een tip voor online gordijnen kopen. Ook als je naar een winkel gaat, moet je natuurlijk weten wat je wilt. Maar bij het online gordijnen kopen is het goed om vooraf even na te denken hoe je de gordijnen gaat gebruiken. In welke ruimte bijvoorbeeld en welke sfeer moeten de nieuwe gordijnen daar uitstralen? Past de kleur bij het verdere interieur? Wil je verduisterende gordijnen of juist wat daglicht laten binnenkomen? Moeten de gordijnen isoleren tegen kou en geluid? Op onze site kun je je wensen eenvoudig aanklikken en komen we met een mooie selectie gordijnen die perfect past bij jouw vraag.

Tip 3: Gordijnmaten bij het online gordijnen kopen

Bij Gordijn.nl leveren we gordijnen inderdaad exact op maat. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat die maten goed zijn opgemeten. Dankzij onze heldere meetinstructies is dat gelukkig geen enkel probleem. Mocht je toch nog twijfels hebben, zijn we altijd bereikbaar voor advies. Ook kun je desgewenst een beroep doen op onze meetservice. Dan maken we een afspraak en komen we langs om de ramen bij je op te meten.

Tip 4: Controleer je bestelling direct bij aankomst

We besteden de uiterste zorg aan iedere bestelling. Toch kan er in uitzonderlijke gevallen iets niet helemaal naar wens zijn. Controleer je gordijnen daarom altijd zodra je ze ontvangt. We hebben een heldere aanpak als er iets niet helemaal in orde is en doen er alles aan om dat zo snel en goed mogelijk te verhelpen.

Tip 5: Online gordijnen kopen met professionele hulp


Bij Gordijn.nl verkopen we alléén gordijnen. En onze professionele klantenservice weet dan ook precies waarover je het hebt, als je belt of mailt met een vraag. Maak daar gebruik van als je twijfelt. Voor advies over kleuren, toepassingen en het combineren van verschillende gordijnen kun je altijd bij ons terecht. We zijn een online winkel, maar juist bij online gordijnen kopen moet je kunnen rekenen op professioneel advies van mensen die ‘gordijnen in hun genen’ hebben.

Reacties